top of page

Kampen om midsjiktet: KAOS E-sport møter Bitfix Gaming

16. sep. 2023

Spenningen stiger i Good Game-ligaen når to likesterke lag, KAOS E-sport og Bitfix Gaming, møtes i en skjebnekamp den 17. september 2023. Begge lagene har startet sesongen svakt og ligger helt likt på tabellen etter tre kamper spilt. For å forstå hva som kan skje i denne kommende duellen, har vi intervjuet Certified Random fra KAOS E-sport og Yupwulf fra Bitfix Gaming.

Ligaspillet så langt:

Før vi går inn i kampforberedelsene og forventningene, la oss først prate om hvordan ligaspillet har gått så langt. Certified Random fra KAOS E-sport sier: "Vi er fornøyde med at vi vant vår første kamp i Good Game-ligaen forrige uke, men dette er bare første steg i veien mot sluttspillet. Etter nye nøkkelspillere Zoiren og Crowno viste litt av hva de er i stand til forrige uke, er jeg sikker på at vi kan vinne ikke bare resten av kampene våre, men hele ligaen."

Yupwulf fra Bitfix Gaming er enig: "Det har vært en utfordrende start, men vi har blitt mye bedre nå enn det vi var i starten av sesongen, så det burde bli en bra match."

Forventninger til kampen:

Når vi ser fram mot kampen mot hverandre, forventer begge lagene en tøff utfordring. Certified Random sier: "Etter å ha spilt med Yupwulf tidligere vet jeg han kan være en tøff motstander, noe han igjen viste mot DMG Esports i sin forrige kamp. Jeg er uansett ikke så veldig bekymret, da jeg mener vi er bedre både som individuelle spillere, og sammen som ett lag. Jeg tror spesielt Crowno kommer til å skinne i kampen."

Yupwulf er enig i at kampen blir jevn, men har tillit til sitt eget lag: "KAOS ser ut som de har blitt ett mye bedre lag etter de skaffet seg en ny roster, men tror fremdeles ikke det burde være nok til å slå oss. vi har en stor fordel når det kommer til coach og forventer draft gap alle gamesa"

Lagets unike egenskaper:

Når det gjelder hvilke egenskaper som gir lagene en fordel, avslører Certified Random: "Som er vanlig for KAOS sine lag, har vi en god samarbeidskultur, og alle spillerne kommer godt overens med hverandre. I tillegg til å ha sterke individuelle spillere, viste vi allerede forrige uke i kampene våre mot Lazy in Life, hvor sterke flex picks kan være. Dette er en strategi som neppe kommer til å endre seg, da flere av spillerne være er gode på en rekke forskjellige karakterer

Yupwulf fra Bitfix Gaming legger vekt på lagets fleksibilitet: "vi spiller veldig mye forskjellig og er ikke låst til en type playstyle, vet også at certified random spiller veldig mye rart bot lane, så forventer en spicy matchup med en del unconventional picks og bans"

Historien bak in-game navn:

For å kaste et morsomt lys på intervjuene, spurte vi spillerne om historien bak deres in-game navn. Certified Random ler og sier: "Jeg hadde originalt navnet “Therandom”, som jeg ikke husker hvorfor jeg valgte, men da jeg senere endret navnet mitt hadde ideen om å være en “Random” vokst på meg, og syntes det hørtes gøy ut å være en “Certified Random."

Yupwulf fra Bitfix Gaming deler en annen historie: "Navnet mitt er egt bare et gamertag jeg fant på når jeg var liten, da jeg lagde league accounten min så bestemte jeg meg for å bare gå med det samme navnet og det har fulgt meg siden."

Avsluttende tanker:

Kampen mellom KAOS E-sport og Bitfix Gaming lover å bli en spennende begivenhet i Good Game-ligaen. Begge lagene er forberedt på en jevn kamp, og det gjenstår å se hvilket lag som vil stige seirende ut. Uansett resultat vil denne kampen sikkert gi oss spenning og underholdning. Sett av datoen, den 17. september 2023, for å følge med på denne episke showdownen mellom to talentfulle lag.

bottom of page