top of page
OM OSS

KAOS e-sport er en norsk e-sport organisasjon som ønsker å fremme e-sport i Norge gjennom et breddetilbud. I vårt arbeid har vi utformet KAOS Training Grounds, som er en plattform hvor nye og gamle talenter kan vise seg frem, både som spillere og trenere. Visjonen vår er å to ganger årlig samle 15 spillere og fire trenere med og uten erfaring til en fire ukers lang bootcamp med treningskamper, statistikksporing og spesialiserte trenertilbud.

 

Vi har også utviklet kurset Bare KAOS, som vil fungere som et pensum innenfor League of Legends for skoler og idrettslag som satser på e-sport. Det fullverdige kurset består av 33 leksjoner med både videoforelesninger og oppgaver. Emnene dekker ulike konsepter kommende e-sport utøvere innenfor League of Legends bør kjenne til. Dersom man ønsker en forenklet versjon av hovedkurset, har vi også utviklet Bare KAOS Lite. Mer informasjon om KAOS e-sport sitt breddetilbud finnes under fanen "KURS". 
 

Ledelsen i KAOS e-sport består av Håkon Solberg, Marianne Hofseth & Anders Lilleengen. Vi har alle dype røtter i norsk e-sport, og startet på samme lag for første gang i 2019. Da vant vi også Norgesmesterskapet. Nå i senere tid har vi et felles ønske om å utvikle og satse på breddetilbud i Norge.  Vi har troa på og brenner for trivsel, fair play og utvikling av nye talenter.

kaos transbruk.png
bottom of page