top of page

Tripletex forenkler hverdagen for små og mellomstore bedrifter i alle bransjer. 

Tripletex er et veldig fleksibelt økonomisystem som enkelt kan tilpasses rutinene i din bedrift. Med automatiske betalingsløsninger, effektiv bilagsregistrering og enkel rollefordeling mellom deg som kunde og regnskapsfører, får du et system som gir full kontroll over din bedrifts økonomi der dere samarbeider basert på din bedrifts behov.

 

Tripletex er skybasert, og alltid tilgjengelig både på nett og på mobil. Videre er Tripletex kjent for sine mange integrasjonsmuligheter, slik at du enkelt kan tilpasse systemet til å passe din bedrifts behov. Modulene for faktura, regnskap, timeføring, lønn, prosjekt og årsoppgjør er sømløst integrert med hverandre, og du velger selv hvilke du vil bruke. Tripletex leverer også spesialtilpassede løsninger for landbruk, elektrikere og rørleggere.

Ressurs regnskap driver med regnskapsføring på et høyt nivå, og er stolte over å kunne levere regnskap av høy kvalitet.

Ressurs Regnskap strekker seg langt for å bli det foretrukne regnskapsselskapet for små og mellomstore skybaserte bedrifter i hele landet. I tillegg har regnskapsbyrået unik erfaring med e-sport, gaming, streaming, influencere og andre nyetablerte bransjer. KAOS benytter seg av Ressurs Regnskap sine tjenester til regnskapsføring og skattemelding.

bottom of page