top of page

I Capra jobber vi like fullt med hjertet som med hjernen. Vi er litt over 100 teknologer som er over gjennomsnittet glad i ny tech og vi lager de mest robuste og moderne IT-løsningene du finner! Vi har to måter å jobbe på i; inhouse produkteam eller ute hos kunde som konsulenter. Sammen bygger vi en kultur hvor vi feirer åpenhet, prøving, feiling og læring.

Ressurs Regnskap strekker seg langt for å bli det foretrukne regnskapsselskapet for små og mellomstore skybaserte bedrifter i hele landet. I tillegg har regnskapsbyrået unik erfaring med e-sport, gaming, streaming, influencere og andre nyetablerte bransjer. KAOS benytter seg av Ressurs Regnskap sine tjenester til regnskapsføring og skattemelding.

Logo_SBA_white.png

I over 10 år har SBA på oppdrag fra hotelldrivere og eiendomsbesittere ledet prosessen med å planlegge og forvandle en lang rekke eiendommer til unike og moderne attraksjoner. Takket være god prosjektstyring og våre meget erfarne medarbeidere, har vi solid dokumentasjon på at vi leverer avtalt kvalitet til avtalt tid og til avtalt pris.

bottom of page