top of page

KAOS e-sport: Oppsummering av 2022

1. des. 2022

Gjennomgående i 2022 har vi arbeidet med rebrandingen av KAOS e-sport, som innebar utvikling av ny logo, nettside, grafisk profil på sosiale medier og nye jerseys. Vi er veldig fornøyde med sluttresultatet, og ønsker å takke alle som valgte å støtte oss ved å kjøpe jerseys. En spesiell takk må rettes til årets sponsorer Capra Consulting, Ressurs Regnskap og SBA Entrepenør, som har gjort det mulig å realisere prosjektene våre for 2022.


I mai arrangerte KAOS e-sport igjen Training Grounds, der et utvalg søkere fikk avansert innføring i League of Legends, samt kursing i hvordan de skulle nå ut til e-sport organisasjoner på en profesjonell måte. En av deltakerne, Mr Baby, beskriver sin opplevelse av KAOS TG som følgende: Det var både lærerikt og morsomt! Det ga meg gode grunnferdigheter innenfor League på ett konkurranse nivå og hjalp meg stort gjennom den neste sesongen av NLC. Vi håper det var givende for flere av deltakerne, og ønsker å takke alle trenere og ressurspersoner innenfor det norske League of Legends-miljøet som bidro.


Når det gjelder våre prestasjoner på e-sport fronten, var et av årets høydepunkt at vi klarte å spille oss ut av gruppespillet i NLC Aurora, til tross for at gruppen besto av to 1. divisjons lag. Enda større, men også vemodig, var det å spille i siste sesong av Telialigaen i League of Legends. Tusen takk for innsatsen til spillerne våre Zhandia, Eskii, Certified Random, Sharp og Koolberg. Selv om vi kom på en skuffende fjerdeplass i seriespillet, er vi veldig takknemlige for at vi over flere år har fått mulighet til å konkurrere i en nasjonal liga. Gjennom Teligaligaen har vi møtt mange hyggelige mennesker og formet livslange vennskap. Det var også gøy å kunne delta på den verdige avslutningen av League of Legends-æraen på SpillExpo.


Hilsen Styret i KAOS e-sport, Marianne, Håkon, Anders og Mina

bottom of page