top of page

KAOS vs 22G

22. sep. 2023

Vi gjør oss klare for ny kamp i Good Game-ligaen, og søndag 24. september 2023 klokken 17:00 er datoen alle vi har merket av i kalenderen. KAOS og 22 Gaming, står klare til å kjempe om seieren i en best av tre kamp i League of Legends. For å få et innblikk i hvem spillerne bak skjermene er, har vi intervjuet Eskii fra KAOS og Bruun fra 22 Gaming. I tillegg har den tidligere kringkasteren, Sangomah, delt noen spennende tanker om den nylige utviklingen i KAOS E-sport.

 

Forventninger er høye:

 

Når det gjelder forventningene til kampen, er Eskii fra KAOS tydelig på at han har stor tro på sitt lag: "Vi er klare for å dominere denne kampen. Jeg tror ikke det blir jevnt i det hele tatt. Vi har jobbet hardt og er overlegne."

 

Bruun fra 22 Gaming er imidlertid mer forsiktig i sin tilnærming: "Kaos ser bra ut etter forandringene, men de ser relativt lettere ut enn om Koolberg hadde spilt, den mannen kan gjøre med en sejuani-jungle gir meg enda mareritt. Alle gutta er klare for en liten pause, må handler det om å prøve og ta pausen med ett smil om munnem."

 

Fremtidige motstandere:

 

Når vi ser fremover, spurte vi Eskii og Bruun hvilke andre lag de ser mest frem til å møte i Good Game-ligaen denne sesongen. Eskii deler: "Jeg gleder meg til å møte DMG, eller som jeg liker å kalle dem, Domiwho. De har alltid vært sterke konkurrenter, og det blir spennende å se hvem som kommer ut på toppen i en eventuell finale."

 

Bruun har også klare tanker om dette: "Wilderness, på papiret nå ser veldig veldig bra ut, og vi er veldig klare for å spille bra som underdogs, personlig tror jeg det blir en morsom match, hvor resultatet forhåpentligvis gjenspeiler seg i det."

 

 

 

Årets mest fremtredende spiller:

 

Når det gjelder den mest fremtredende spilleren denne sesongen, er både Eskii og Bruun enige i at Shift fra ZPG har vært årets store overraskelse. "Shift har virkelig skilt seg ut med sine prestasjoner. Han har vært en nøkkelspiller for ZPG og en fryktet motstander," sier Eskii.

 

Bruun legger til: "ZPG før og etter Shift er som natt og dag, Shift ser bunnsolid ut og er rett og slett, bare å ta av hatten for det han driver med på ZPG."

 

Hvem er best utenfor riften:

 

Som en morsom avslutning på intervjuene, utfordret vi Eskii og Bruun til å vurdere hva som ville skje hvis kampen ble spilt i en 5 mot 5 best-shot frisbeegolf turnering. Eskii ler og sier: "Uansett om jeg spiller alene eller med fem lagkamerater, vil alle mine kast være lagets beste kast. Jeg er sikker på at vi ville ha vunnet!"

 

Bruun smiler og sier: "Det hadde vært en morsom opplevelse å se esport-utøvere kaste frisbee, men jeg tror vi alle kan enes om at våre ferdigheter er best egnet for League of Legends."

 

Sangomahs entusiastiske støtte:

 

Til slutt, la oss høre hva den tidligere kringkasteren Sangomah har å si om den siste utviklingen til KAOS E-sport. "Jeg har vært en del av KAOS-familien i lang tid, og det har vært fantastisk å se laget vokse og utvikle seg. Jeg er veldig positiv til de endringene som er gjort i KAOS den siste tiden, og jeg tror dette endelig er øyeblikket jeg kan få brukt drakten min i en finale. Jeg ønsker KAOS lykke til i kampen mot 22 Gaming, og jeg er sikker på at de vil gi alt for å vinne!"

 

Avsluttende tanker:

 

Den kommende kampen mellom KAOS og 22 Gaming har all ingrediensene til å bli en minneverdig begivenhet i Good Game-ligaen. Begge lagene er sultne etter seier, og det gjenstår å se hvem som vil stige seirende ut av denne utfordrende duellen. Sørg for å merke av datoen, den 24. september 2023, i kalenderen din, for dette er en kamp du ikke vil gå glipp av.Kampen ser du på www.twitch.tv/koolberg, 17:00, søndag.

bottom of page