top of page

Showdown i Good Game-ligaen: KAOS mot Lazy in Life i League of Legends

10. sep. 2023

Det er en tid for konfrontasjon, og spenningen er til å ta og føle på i Good Game-ligaen. Datoen er satt: Søndag 10. september 2023 klokken 19:00, og det er KAOS mot Lazy in Life i en "best av tre"-duell i League of Legends. Summoners Rift vil være slagmarken hvor disse to fremragende lagene vil møtes, og fansen kan knapt vente. I denne artikkelen skal vi dykke inn i tankene til to nøkkelpersoner, Sharp fra KAOS og Syhm fra Lazy in Life, samt høre hva kringkasteren Dogsledder har å si om kampen.


Forventningene er høye:

Spørsmålet som ligger i luften er: Forventer du en jevn kamp? Sharp fra KAOS svarer med selvtillit: "Absolutt, Lazy in Life er et sterkt lag, og vi respekterer dem, men vi er også klare til å vise hva vi er laget av. Det blir en tøff kamp, uten tvil."


Syhm fra Lazy in Life deler den samme oppfatningen: "KAOS er en formidabel motstander, og vi forventer en jevn kamp. Det blir spennende å se hvem som har den beste strategien på kampdagen."


Forberedelse er nøkkelen:


Når det gjelder forberedelser før den viktige kampen, avslører Sharp at han alltid har hatt en fast rutine: "Jeg pleier å spise lett før kampene, gjerne en salat og litt kylling. Det gir meg energi uten å føle meg tung. Deretter ser jeg gjennom tidligere kamper og arbeider med strategien sammen med laget."


Syhm på sin side innrømmer at han har noen personlige ritualer: "Jeg hører alltid på samme sang før kampen, det gir meg fokus og ro. Sangen jeg alltid hører på før kampstart er "Down with the sickness" av Disturbed. Jeg prøver også å meditere litt for å klarne hodet. Det er viktig å være i riktig mental tilstand."


Cage-match eller Summoners Rift?

Det siste spørsmålet er litt utenom det vanlige, men vi kunne ikke la være å stille det. Hvem ville ha vunnet hvis de to lagene møttes i en cage-match 5 mot 5, i stedet for på Summoners Rift? Sharp svarer med et smil: "Vi har sterke spillere, og vi har diskutert dette før. Jeg tror vi ville ha hatt en god sjanse til å vinne i en cage-match også. Vi har sterk samarbeidsevne og kommunikasjon, og det er nøkkelen for å vinne, uansett arena."


Syhm fra Lazy in Life er ikke helt enig: "KAOS er sterke, men vi har noen tøffinger i vårt lag også. Jeg tror det ville blitt en episk kamp, vi ville ha kjempet til siste slutt."


Dogsledder har ordet:

Til slutt, la oss høre hva kringkasteren Dogsledder har å si om kampen: "Søndagens kamp er virkelig en storyline å leve for! KAOS har til nå måtte gi vei for en nyere og sprekere klubb i form av LiL, men mye tyder på at KAOS virkelig tråkker på gassen for å sementere seg tilbake i det gode selskapet av konkurransedyktige lag. Lazy in Life er det ALLTID grunn til å være gira for, og med KAOS som melder seg på som en konkurrent står vi foran en utrolig spennende og underholdende kamp! Dette oppgjøret bør man virkelig ikke gå glipp av!"


Avslutning:

Søndag 10. september 2023 kommer til å bli en dag som fans av Good Game-ligaen ikke vil glemme med det første. KAOS og Lazy in Life vil kjempe om æren og seieren, og det vil være et fyrverkeri av spenning og dyktighet på Summoners Rift. Uansett hvem som går seirende ut, er det sikkert at dette oppgjøret kommer til å gi oss et høydepunkt i esportsverdenen. Så, merk av datoen i kalenderen, for dette er en kamp du ikke vil gå glipp av.

bottom of page